Vi er specialister i low-latency, skalerbare løsninger.

Hvorfor SoftwareHut?

Front-End
udvikling

Nye frameworks - Angular, React, Knockout

Mobil-applikationer

Alle IT-platforme, native og hybride løsninger

Ready-To-Go
Agile Teams

Agile teams skræddersyet til dine behov

Ofte tildelt
priser

Fra verdenskendte Deloitte og Financial Times

180+ udviklere til din rådighed

Hvad kan vi hjælpe dig med:

product

End-to-end produktudvikling

Har du brug for et end-to-end team? Kom og se hvordan vi arbejder. Du er velkommen på et af vores kontorer, så du kan møde os personligt. Vi leverer specialister indenfor enhver tænkelig kombination af teknologi og teamstørrelse for at opfylde dine udfordringer og mål. Overhal konkurrenterne sammen med os!

team

Remote teams

Ingen erfaring med eksterne teams? Ved du ikke, hvordan du kommer i gang? Lad os tale sammen og se, hvad vi kan gøre for dig! Vi har solid erfaring med at arbejde remote, og med vores unikke tilgang og værktøjer sikrer vi, at du bliver tilfreds med vores leverancer. For at komme hurtigt fra start kan vi også sende vores udviklingsteam til din virksomhed.

team

Teknisk rådgivning

Har du brug for dialog med ligesindede eksperter omkring dine ideer? Arbejder du med banebrydende funktionalitet? Forsøger du at komme et skridt foran konkurrenterne? Så ring til os! Vi har de bedste folk, der samtidig fungerer som foredragsholdere og er fremragende problemknusere, og de er klar til at arbejde for dig.

Minimum Viable Product

Lige begyndt? Vil du se reaktionen fra beta-kunder? Vil du imponere investorer? Vi er her for at hjælpe dig, så kontakt os for at skabe det bedste team til at opfylde dine behov. Vores team har bred erfaring og har leveret projekter, som kan ses på techcrunch.com, bloomberg.com, mashable.com og 500.co!

Proof of Concept

Vil du bevise, at din idé er guld værd? Skal du imponere potentielle investorer? Lad os springe ud i det med din henvendelse og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores mangeårige dokumenterede erfaring er grundlaget for at skabe fantastiske resultater indenfor stramme tidsrammer.

150+ projekter leveret

Hvad vores kunder siger om at samarbejde med os:

De arbejdede tæt sammen med det tekniske team og leverede et fantastisk produkt og personlig service. SoftwareHut leverede kode af høj kvalitet, var fleksible og arbejdede også i weekender for at overholde tidsfrister. Teamet reagerede hurtigt på alle henvendelser og var lette at få fat i.

Ejer af e-handel startup

Holdet klarede sig meget godt og overholdt det oprindelige budget, selv efter ændringer i projektets omfang og i kontrakten. SoftwareHut leverede deres arbejde til tiden, inkl. natarbejde når det var påkrævet. De var opdaterede på de nyeste teknologier og var villige til at foreslå forskellige løsningsmuligheder.

Ejer af en software-virksomhed

Hjemmesiden og apps klarede sig godt i indledende tests og opfyldte alle stillede krav. SoftwareHut’s brede tekniske færdigheder og personlige tilgang har etableret et solidt og langsigtet partnerskab.

Administrerende direktør i Procurance

Kundetilfredsheden over SoftwareHut har været meget høj. Holdet er fantastiske til at kommunikere og er sjove at arbejde sammen med. De er åbne for feedback og har forslag til nye forbedringer efter afslutningen af hvert projekt

Projektleder på et digitalt bureau

Vores produkter er nævnt på:

Hvordan vi arbejder

Lær, hvordan vi sikrer, at hver en del af dit koncept bringes til live i den digitale dimension - uden dyre huller mellem forventninger og resultater eller misforståelser undervejs.

Med udgangspunkt i dit koncept sikrer vi, at hver en del af det kan bringes til live i den digitale dimension.

Vores job er at forstå og grundigt analysere din plan fra en teknisk synsvinkel, så der er klarhed over krav og output under hele cyklussen.

Dette medfører, at der ikke opstår dyre huller mellem forventninger og resultater eller misforståelser i de næste trin.

Vi fokuserer ikke udelukkende på design, wireframes og funktionalitet, men vi arbejder også i en veldefineret udviklingsproces med klare tidsfrister og ansvar.

Intet trin i arbejdet fortsættes uden dine inputs og din godkendelse.

Dine krav vil blive gennemgået i en række iterationer for at sikre, at intet mangler.

Ved brug af de nyeste værktøjer og bedste praksis leverer vores udviklere den nye løsning i arbejdscyklusser.

Dedikerede teamledere fokuserer på produktionsprocessen, mens tekniske ledere sikrer kodekvalitet på højeste niveau.

Uanset om vi arbejder med SCRUM, Agile, Kanban eller Prince2 metoden, er vores arbejde altid afstemt og koordineret med dig.

Selv efter alt arbejdet er afsluttet gnidningsløst, og din applikation kører på en serverfarm, bliver du ikke efterladt alene.

Vores engagerede team vil føre tilsyn med produktionsmiljøet dag og nat.

Skalering, rettelser eller supplerende funktionalitet er ikke et problem.

Vi er der altid for dig.

serviceaftale
sikrer, at du når dine mål

million dollars
insurance & capability

Lad os tale om dit projekt

Henrik Löhrer
Nordic Sales Manager
Denmark

(+45) 2124 1585

hl@softwarehut.com

Hov, vent!
Har du stadig spørgsmål til valget af den rette IT partner?

Fortæl os om dine IT udfordringer og vi vil tage hånd om dem.

Vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag for at svare på dine behov.

Henrik Löhrer

Nordic Sales Manager
DenmarkSkal der skrives under på en NDA? Send det til vores e-mail nda@softwarehut.com